Mooiste Vakantie Eilanden in Duitsland

Duitsland

Duitsland, is een land in Centraal-Europa. Het heeft een grondgebied van 357.022 km≤ en grenst in het noorden aan de Oostzee, de Noordzee en Denemarken, in het oosten aan Polen en TsjechiŽ, in het zuiden aan Oostenrijk en Zwitserland en in het westen aan Frankrijk, Luxemburg, BelgiŽ en Nederland. De hoofdstad en grootste stad van het land is Berlijn.

Duitsland heeft tamelijk weinig bodemschatten. De landbouwgrond is meestal erg vruchtbaar.

Noord- en Midden-Duitsland kennen zachte zomers en frisse, vochtige winters. In het zuiden en de bergketens zoals de Eifel, het Harzgebergte, het Zwarte Woud en Beieren zijn de zomers veel warmer, de winters veel kouder en valt er veel sneeuw.

De grote steden van Duitsland beschikken over internationale vliegvelden, Duitsland heeft een prima wegennet van autosnelwegen en autowegen, tevens is er een prima spoorwegnet voor vervoer per trein.

Zoals in veel andere landen van Europa had de cultuur van de Romeinen ook in Duitsland een grote invloed, al was slechts het deel ten westen van de Rijn en ten zuiden van de Donau geruime tijd door de Romeinen bezet. Sinds de Middeleeuwen kwamen er nieuwe impulsen uit Duitsland zelf.

 

In Duitsland zijn er ook een aantal vliegvelden (ook wel airports genoemd). Een van deze vliegvelden is Dusseldorf Airport, welke vanzelfsprekend vlakbij de Duitse stad Dusseldorf ligt. DŁsseldorf Airport is ook een van de grootste luchthavens van Duitsland, de airport handelt
jaarlijks zo'n 20 miljoen passagiers af.

vakantie24.nl/duitsland

 
 
Mooiste vakantie eilanden in Duitsland: