Mooiste Vakantie Eilanden in Spanje

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden vormen een groep van 7 vulkanische eilanden voor de Atlantische Kust van Noord-Afrika. De eilanden zijn Ferro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. Er wordt gezegd dat de Canarische Eilanden het spectaculairste landschap van de wereld heeft. Elk eiland heeft zijn eigen en unieke landschap met endemische flora en fauna.

Las Palmas de Gran Canaria is de kosmopolitische hoofdstad van dit archipel, die naar verluidt het beste klimaat heeft ter wereld.

Tenerife is het grootste eiland en heeft het meest gevarieerde landschap. Op het eiland Tenerife staat ook het op 2 na grootste vulkaan ter wereld.
La Palma, ook genoemd het groene eiland, heeft het grootste vulkaankrater ter wereld.

Hierro is het kleinste eiland, Hierro is ook het rotsachtige eiland met een spectaculaire kust die recht in zee afdaalt.

Lanzarote is het meest buitengewone eilanden van de groep, met een surrealistische vulkaanlandschap van gestolde lava. De schoonheid van het spookachtige lege landschap, bedekt met oude wijngaarden, felgekleurde bloemen en wit sprankelende huizen.

Hoe kom je op de Canarische Eilanden ?

Internationale vluchten naar Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria.

Met wie reis je naar de Canarische Eilanden ?

met Vaya


 

 
Mooiste vakantie eilanden Canarische Eilanden

 

 

Leukste vakantie locaties op Canarische eilanden:

 

 

Fuerteventura

 

Gran Canaria

 

La Palma

 

Lanzarote

 

Tenerife

 

Andere mooie vakantie eilanden in Spanje